UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Spekulant mieszkaniowy - Nawrocki, nie jest niedoszacowany a przeszacowany!!! Przerażającym jest wysokie miejsce i blisko 5% ziejącego jadem i nienawiścią do wszystkich i wszystkiego, słynnego strażaka proszkowego (przepraszam strażaków), konfederat dźwigający Koronę Polski - Grzegorz Braun! Fakt, że wyprzedza sporą grupę, w odróżnieniu od siebie, przyzwoitych ludzi (może z wyjątkiem putinowskiego akolity Macieja Maciaka), źle świadczy o świadomości części elblążan. Na szczęście czołówka - Trzaskowski, Mentzen - ratuje sytuację! I tylko szkoda, że te nasze lokalne notowania, nijak się mają do ogólnopolskich. Ale do urn trzeba pójść!!!!!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    20
    Stefan Patera(2025-05-16)
  • @Stefan Patera - Spekulantów mieszkaniowych to miałeś za Gronkiewicz Waltz i Rafika... On w porównaniu z nimi jest detalistą, po drugie wszystko zgodnie z prawem.. Czego nie można powiedzieć o. Hanusi😁Jak chcesz komuś podwórko urządzać to najpierw u siebie zrób porządek
    17
    7
    Robertos11(2025-05-16)
  • @Robertos11 - Niewiele zrozumiałeś chłopcze!!! Nawet jeśli ktoś robi przekręty i zachowuje się nieetycznie, to nie znaczy, że i ja mam prawo kręcić lody i krzywdzić emerytów!!! Zdecydowanie nie, a w każdym razie taka jest moja etyka. No, ale czego można oczekiwać od faceta mocno osadzonego w trójmiejskim półświatku, z mózgiem zlasowanym ciosami zainkasowanymi w czasie uprawiania ulubionego, intelektualnego sportu.
    3
    3
    Stefan Patera(2025-05-16)
Reklama