UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • SEGREGACJA!!!to jakiś chyba żart. .. .kupuję worki, segreguję przyjeżdża ŚMIECIARA zabiera to co mi zostało po segregacji niby wszystko OK prawda?. .ale jest jedno małe ale. .. mój sąsiad nie segreguję i wszystkie zmieszane jego śmieci lądują razem w ŚMIECIARCE. Moim skromnym zdaniem aby to miało sens, śmieci segregowane i te nie. .. powinny być odbierane w różnych terminach.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    2
    zakłopotana(2014-07-08)
  • Przecież chodzi o to, by po segregacji odzyskać te śmieci, które nadają się do ponownego przetworzenia ( szkło, metal, papier, plastik). I te śmieci są odbierane w innych terminach i przez inne śmieciarki i idą do przeróbki. Nie ma znaczenia, że w pozostałych śmieciach zostały plastiki czy butelki, bo i tak nikt nie będzie ich potem segregował, więc nie ma potrzeby, by pozostałe śmieci po segregacji i bez segregacji odbierać osobno. .Ja jednak mam pytanie: gdzie można kupić w Elblągu komplet worków ? Bo do OBI jechać specjalnie nie będę, w Internecie można znaleźć, ale przesyłka droższa niż worki, w MPO mają worki drogie i bez tych brązowych a w Carrefourze także tylko zielone, niebieskie i żółte. .. a ja szukam brązowych.
Reklama