UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jurek motorówka straszył elblążan że ktoś chce ukaraść z Elbląga jakiś port. To samo mówił misiek nakrętka i witek cwierklewski. Czy ta trójka zostanie ukarana za działania na szkodę miasta?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    6
    Jawamwojtaniewybierałem(2026-08-19)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Pisowcy obiecywali mieszkania izerę prom..... i co?zostali ukarani?
    7
    7
    Praszczur karoliny(2026-08-19)
  • @Praszczur karoliny - Przeciez to pisowcy ten przekop i tor wodny do Elblaga zbudowali a jak chcieli budowac port Państwowy to jurek, witek i misiek (celowo z małej na znak pogardy)z premedytacja to blokowali opowiadajac mity ze PISowcy chca wywiezc z Elblaga port. Ciekawe jaki port i gdzie mieliby go wywiezc do Pcimia? Czym ? Wozami drabiniastymi czy koleją? POrtel powinien z kazdym z tych blokujacych muszkieterow przeprowadzic szczery wywiad i wyciagnac jak najwiecej informacji kto im kazał to blokowac, dla jakich sluzb, dla jakich krajow działali i działają oraz dlaczego tak nienawidza Polski i Polaków. Ta sprawa musi zostac wyjasniona a dywersanci musza zostac srogo ukarani.
    5
    3
    Jawamwójtaniewybierałem(2026-08-19)
  • @Jawamwójtaniewybierałem - a kto ciebie ukarze za sianie na wszystkich portelach i pod róznymi nickami wrogiej propagandy i oszczerstw
  • @ursus - Grozisz ormowcu? propaganda? oszczerstwa? Gdzie masz tu propagande i oszczerstwa?
    0
    0
    Jawamwójtaniewybierałem(2026-08-19)
Reklama