UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • podziwiam kolejne wpisy " zatroskanych " niby elblążan przy każdej inwestycji w Elblągu. Wszystko żle i nie dobrze w tym mieście rządzonym nie przez PiS. Nie możemy już się doczekać na czasy mlekiem i miodem płynące dla naszego miasta, gdy jego włodarzami zostaną panowie Leonard Krasulski i Andrzej Śliwka.
  • Proszę nie wtrącać polityki, ona nie ma nic wspólnego z zabudową Elbląga. Która niestety jest fatalna. Wszędzie brakuje zieleni która by upiekszała miasto. Powinno być więcej miejsc gdzie można usiąść w cieniu i odetchnąć. Budynki też powinny być ładniejsze a nie byle jakie. Powinny zachwycać, sprawiać że chce się na nie patrzeć. Dziwię się ludziom że zachwycają się Elblągiem. Owszem jest ładniejszy niż za czasów prl-u. Mam nadzieję że Elbląg będzie jeszcze piękniejszy, że od nowa ktoś inny popatrzy na miasto i dokona zmian
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    6
    krysia255(2026-08-20)
  • "gdy jego włodarzami zostaną panowie Leonard Krasulski i Andrzej Śliwka" - prezydentura partnerska?
  • @krysia255 - W Elblągu brakuje zieleni? Ty chyba nigdzie poza Elblągiem nie bywasz. Ja się nie dziwię zwiedzającym. Zadziwia mnie jednak to, że tak wielu ludziom mnóstwo rzeczy w Elblągu nie pasuje i nic z tym nie robią. Spójrz na swoje życie i dokonaj zmian.
Reklama