UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Czyli typowo po KOwsku, zmarnowane pieniądze podatników. Wieża zbudowana w osłoniętym drzewami terenie. Owell proszę państwa.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    48
    26
    Jawamwojtaniewybierałem(2026-08-10)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - A u ciebie na info też to będzie "mamokaroliny "?
  • @Jawamwojtaniewybierałem - "Owell" to jest w Nowym Świecie za ponad 2 mld.
  • "jest w Nowym Świecie za ponad 2 mld" - o 2 mld to rudy zadłuża Polskę co 2- 3 dni. Więc to o czym piszesz to pestka. Cyt: "Zadłużenie Polski rośnie średnio o ponad 300 milionów złotych samych odsetek dziennie, a całkowity dług Skarbu Państwa zwiększa się w tempie kilkudziesięciu miliardów złotych miesięcznie (np. o blisko 47-54 mld zł na miesiąc), co w przeliczeniu na każdy dzień daje wzrost zadłużenia o ponad 1,5 miliarda złotych".
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Jeżeli już - to Orwell (George).
  • @erg. - Dla wierzących Owell, Obatel itd.
  • @Jawamwojtaniewybierałem - "Czyli typowo po KOwsku, zmarnowane pieniądze podatników. " - Zaraz, to jest typowo po PIS-owsku. ileż on zmarnował i zabrał sobie naszych pieniędzy polexitku, zapomniałeś? Pamiętasz ochronę kaczuszki za miliardy?
  • "Pamiętasz ochronę kaczuszki za miliardy" ????? Miliardy? Chyba chodziłeś do szkoły dla tych nie halo.
  • @erg. - Tak jest Lechu, Orwell, literówka wybaczysz?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    Jawamwójtaniewybierałem(2026-08-11)
Reklama