UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Muza to powinna iść gościu z serducha! Dzisiaj to tylko jakieś Lil Łejny, Bibery i inne techno. Teraz to ludzie nieczuli na dobrą muzykę, ja to oczy mokre, jak tylko Clapton struny dotknie. Kiedy Hendrix pykał solówę w 1969 to kto pamięta? Tylko Andrzej pamiętał, ale on to od Solidarności po kablach wali
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    11
    ZnawcaDobrychBrzmień(2026-08-10)
  • @ZnawcaDobrychBrzmień - Jeśli pamiętasz solówki Hendrixa z lat 60-tych, to jesteś, podobnie jak ja, niezły "złom"! Więc z tym "serduchem" nie przesadzaj i nie słuchaj za często claptonowskich „Tears in Heaven” !!! Ogranicz się raczej do "Leyli" ! A poza tym zauważ, że czas pędzi do przodu, więc się nie czepiaj "biberowskich" brzmień, bo Cię Twoje wnuki obśmieją ! Każdy słucha swoją muzę i szacun "gościu" !!!!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    2
    meloman dziadek stefek(2026-08-10)
  • @ZnawcaDobrychBrzmień - Muzyka z serducha? A ja słucham w radiu muzyki
  • @meloman dziadek stefek - Tylko że dziś nie słucha się swojej muzy tylko sztucznej inteligencji z której korzystają wszyscy i be wyjątku w Polsce. Na szczęście Bandcamp i Spotify cały ten syf usuwają ze swoich serwerów i platform. Mam nadzieje że skutecznie. Obecnie są tam tylko prawdziwi muzycy.
  • @ZnawcaDobrychBrzmień - Taki z ciebie fan niszowej muzyki a najlepsze co wymieniasz to ekstremalnie znanego Hendrixa, którego solówka co roku pobija rekord osób grających ją? :D
  • @meloman dziadek stefek - po to jest muzyka by różna była.
Reklama