UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie mogę pojąć.... Co pisowcy muszą jeszcze zrobić żeby ludzie glosujący na nich przejrzeli na oczy ? Setki wałów, ukradzione miliardy złotych, przekręty. Afery maseczkowe, respiratorowe, "willa dla pisowca", biznesy z Rosją, fikcyjne zatrudnienia.... Mógłbym wyliczać do rana..... Ludzie, dlaczego imponują wam złodzieje, oszuści, kłamcy, nieudacznicy ? Obiecali Wam samochody elektryczne - milion rocznie. Jest jeden gdzieś ? Obiecali CPK - pensji wypłacili sobie miliony - mamy pole zielska. Promy - jeśli są to niewidzialne. Elektrownia w Ostrołęce - umoczone dwa miliardy złotych - elektrowni nie ma. Milion mieszkań - nie ma ani jednego "rządowego". Sprowadzili do Europy milion uchodźców zarabiając na wizach setki milionów dolarów. Naprawdę Wam imponują ci ludzie ? Ja głosowalem na pis ale przejrzałem w końcu na oczy... Nigdy więcej....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    21
    10
    czas zmian(2025-05-05)
  • @czas zmian - misiu, to proste... z drugiej strony jest tego więcej do potęgi entej
    5
    6
    antyryży(2025-05-05)
  • @antyryży - No widzisz ja ruska TV Rjepublika wyprała Ci mózg ? Osiem lat pisowska prokuratura szukała haków na Tuska i Koalicję. OSIEM lat szukali. NIE ZNALEŹLI NIC - BO NIC NIE BYŁO ! NIE BYŁO ŻADNYCH WAŁÓW. Tylko w propagandzie pisowskiej one istniały. Znasz jakiś ? Napisz tu, a ja sam zgłoszę do prokuratury. Podaj jedno nazwisko Platformersa, który coś ukradł za tych rządów.
    10
    5
    czas zmian(2025-05-05)
  • @czas zmian - nowak, karpiński, pinior, grodzki... mam wymieniac dalej??
    4
    7
    antyryży(2025-05-05)
  • @czas zmian - Tak, wiem wiem...100 konkretów też było Kaczyńskiego... hahahahjajaaj
    4
    2
    antyryży(2025-05-05)
Reklama