UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dlaczego mężczyzna się przewrócił ?
  • bo to pijak ktory od dawna terroryzuje cale osiedle.
  • Bo jest niedorajda
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    24
    2
    Fanfary(2025-07-30)
  • Bo był pijany i naćpany musi stać się tragedia na osiedlu żeby policja zareagowała. W Lewiatanie w sklepie się awanturuje i tak sprzedadzą mu piwo żeby się odczepił. Rzuca butelkami zaczepia dzieci gada wyzywa i znika na miesiąc i wraca jak bumerang.
    25
    1
    Nieznana(2025-07-30)
  • @Nieznana - to prawda
  • To ten co chodzi w ciemnych włosach do ramion, taki ogromnie zaniedbany, siedzi na trawnikach, chodzi czasami ulicą nie chodnikiem i ciągle coś gada do sobie?
  • Pijak terroryzuje całe osiedle?, tam naprawdę nie mieszka żaden mężczyzna? Ludzie co się z wami stało! Nawet moja mama mimo że jest starszą kobietą rozwaliłaby mu glacę tym co by miała pod ręką gdyby ją zaczepił.
    12
    2
    Sroka(2025-07-30)
  • @Nieznana - Mnie dzisiaj też mało brakowało a by pobił na przystanku bo nie miałam papierosów dobrze, że jakaś kobieta do mnie podeszła i jakoś mnie odciągnęła od niego to było ok 6.10 na Gwiezdnej. Szarpał mnie i popychał gdyby nie ta kobieta to bym dostała.
  • Czyli kolejny kandydat pis na prezydenta
  • Co z tobą jest? Może to ty trn co zaczepia?
  • masakra nie wiadomo co takiemu odbije czlowiek przechodzi na ulicy obok kogos i nie wie co ta osoba moze zrobic
  • Dokładnie tak jak piszesz. On ma żółte papiery. Zostaje zamknięty i po jakimś czasie go wypuszczają. Aż strach jest w oczach jak się go widzi sama z nim nie raz miałam do czynienia. Aż się komuś poważna krzywda stanie to dopiero zareagują jak już będzie za późno niestety mamy takie polskie prawo.
  • @Zosia - niestety juz zostal wypuszczony i juz wczoraj pil na osiedlu, czy nie mozna z tym nic zobic?
Reklama