UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A czemu NE nie reagował jak betonują boisko w parku modrzewia, a czemu nie reagował jak na fromborskiej wycinali drzewa pod nowe osiedle, a czemu nie reagował że wytną drzewa przy starej pętli tramwajowej pod blok i takich a czemu mogę pisać do jutra
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    25
    22
    Zwolennik wschodniej(2025-05-08)
  • @Zwolennik wschodniej - A co tam nie ma mieszkańców żeby zabrali głos? Tak to NE zły ale jak trzeba coś oprotestować to na pomoc wołają...
  • @Zwolennik wschodniej - Bo to nie były tak chwytliwe tematy żeby się wylansować.
    12
    12
    wlasnie_dlatego(2025-05-08)
  • @Zwolennik wschodniej - Akurat wytykać nam brak działań to straszna hipokryzja: stworzyliśmy mapę wycinek, protestowaliśmy przeciw wycinkom drzew na królewieckiej, z naszej inicjatywy uchwalono pomnik przyrody, teraz bierzemy udział w procesie tworzenia planu urządzenia lasu, gdzie głównym założeniem z naszej strony jest zmniejszenie wycinek w nadleśnictwie o co najmniej 20%. I też mogę pisać do jutra. Jesteśmy organizacją rozwijającą się i mam nadzieję że w przyszłości będziemy w stanie podejmować jeszcze więcej tematów. Zachęcamy do zgłaszania ich do nas, jeśli mamy zaangażowanie mieszkańców w lokalnej sprawie to łatwiej nam działać.
    17
    11
    Członek NE(2025-05-08)
  • @Członek NE - ..... Jesteśmy organizacją rozwijającą się i.... bardzo napuszoną
  • Na pewno nie tak jak niektórzy komentujący
    3
    3
    Pozdrawiam ulicę Łączności(2025-05-08)
Reklama