UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nigdy w życiu nie zdecyduję się na podpisanie czegoś takiego. Nie w Polsce, nie wśród Polaków. Przypominam, że spośród słynnych "łowców skór" z Łodzi, skazanych zostało raptem kilka osób. Łącznie, nie tylko jako bezpośredni zabójcy, zaangażowanych w to było ponad 100 osób, a ofiar było około 5 tysięcy. Co stało się z resztą sprawców lub ludzi, którzy na tym zyskali w sposób pośredni? Dalej są lekarzami, wykładowcami, ordynatorami, dyrektorami placówek medycznych w całej Polsce i za granicą! Morał? Nigdy nie wiesz, kiedy trafisz na jednego z "łowców". Przypominam również, że ratownik medyczny, który w Łodzi starał się miesiącami nagłośnić sprawę, został zaszczuty przez to środowisko, bo prawie całe lokalne medyczne środowisko zrzuciło się finansowo na prawników, który tego człowieka niszczyli. Wiecie, co zrobił ten ratownik? Ostatecznie dołączył do "łowców skór" i tak samo zabijał za pieniądze, skoro nikt nie chciał słuchać prawdy, a tylko zarabiać na morderstwach. Za jedno morderstwo dostawali około 200 zł. Zabili prawie 5 tys. osób, ale prawie wszystkie przypadki zatuszowano, bo na badania toksykologiczne, które wykryją pawulon, jest mało czasu. Ci ludzie są wśród nas, więc nigdy nie wiesz.... Szpitalna Komisja Zakładowa NSZZ Solidarność też zarabiała na "skórach", tak samo jak Polska Izba Pogrzebowa, także problem jest również instytucjonalny.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    2
    Nigdy nie wiesz(2025-06-03)
  • @Nigdy nie wiesz - Poważne zarzuty !
  • @Nigdy nie wiesz - Inaczej będziesz mówić, jeśli ktoś z twoich bliskich zachoruje i będzie wymagać przeszczepu. Byłem w takiej sytuacji, gdy bliska mi osoba odeszła nagle, nie zostawiła po sobie żadnej decyzji. Ale rozmawialiśmy o takich tematach. To była trudna decyzja nagła śmierć to jest przeżycie, ale dzięki narządom mojej mamy żyją dziś dwie osoby. Ludzie dorośnijcie, zamiast wszędzie doszukiwać się afer. Ja sam osobiście wożę ze sobą taką deklarację, wolę komuś pomóc, niż moje ciało miałoby zostać spalone, bądź zjedzone przez robale.
Reklama