UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • hahaa profesor z Olsztyna !!!!! Przecież tam zwykłego porządnego lekarza nie ma i nie będzie. A służba zdrowia już dawno zeszła na psy. A niech jeszcze zaczną leczyć "lekarze" po akademii olsztyńskiej !!!! Współczucie dla rodziny
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    31
    8
    wredny_typ(2019-08-29)
  • Lekarze po Olsztynie są co najwyżej na stażu (to młoda uczelnia) poszukaj intensywniej by komuś dopiec. Osmieszasz się...
  • Nie rozumiem dlaczego Bartoszyce, Olsztyn?Czyżby w Elblągu nie było już fachowców. Ja w 1986r. też byłem operowany (resekcja połowy żołądka) i to właśnie w Elblągu, w szpitalu na Żeromskiego. Nie pamiętam nazwiska lekarza (minęło ponad 30 lat). ale wiem że to Fachowiec. Po 2 tygodniach od operacji byłem już w domu. Żadnych, nawet najmniejszych powikłań czy też innych rzeczy NIE BYŁO I do dziś nie ma. Pozostała tylko 20-sto kilku centymetrowa blizna. Wyrazy współczucia dla bliskich. .. ..
  • ja też na Żeromskiego resekcja połowy żołądka w moim przypadku pozostała piękna, mało widoczna blizna i miłe wspomnienie po lekarzu ANDRZEJ ZIELIŃSKI- pozdrawiam serdecznie.
Reklama