UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie dziwota, że bieda w kraju i na nic nie ma dla ludzi, bo jak "władze" tak wydają nasze pieniądze, to ja nie mam pytań. Koszt sporządzenia jednej dokumentacji to 120 - 170 tysięcy zł ?! To razem wychodzi ponad MILION złotych - za samą DOKUMENTACJĘ !?! To ile wyniesie przystosowanie tych miejsc na schrony?! Miliard ?!!?? Niech ktoś zawoła prokuratora bo tu wałki się kręci !!
  • A gdzie tu widzisz tą biedę?bo wg mnie Polacy nie są biednym narodem. Wystarczy wyjść na ulicdę do galerii większość spędza urlop poza granicami za grube pieniądze i ty mowisz o biedzie?
  • @Emel - Rozejrzyj się wokół siebie, otwórz oczy, to zauważysz wiele starszych osób, które całe życie ciężko pracowały a teraz dostają np 2 tysiące emerytury, to nie jest bieda? To, że nie widzisz biedy nie znaczy że jej nie ma. Jak chodzisz do galerii handlowych i jeździsz za granicę na urlop to tam nie spotkasz biednych ludzi. Spotkasz ich np w biedronce jak robią najtańsze zakupy żeby starczyło im do końca miesiąca.
Reklama