UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Cały czas propaganda, nic się nie zmieniło. Wojsko? Banda dzieciaków bez pomysłu na życie, liczą tylko na łatwiznę za grube pieniądze ( szeregowy na wstępie 6000 zł). Nic nie potrafią, wręcz nabierają jeszcze większego doświadczenia z nic nierobienia w jednostce. Jeśli chodzi o pokazy sprzętu wojskowego, to też nie galopujmy. W 16 pułku logistycznym kupa złomu stoi do remontu nawet latami. TO NAPRAWDĘ STAN UMYSŁU. Smutne i przykre, ale prawdziwe.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    36
    14
    sebx(2024-08-08)
  • @sebx - Mało wiesz jesteś laikiem więc nie mądrzyj się.
  • @Emel - Podyskutujmy merytorycznie: "liczą tylko na łatwiznę za grube pieniądze ( szeregowy na wstępie 6000 zł). Nic nie potrafią, wręcz nabierają jeszcze większego doświadczenia z nic nierobienia w jednostce. " - sama prawda, zapraszam cię do jednostki, to pokaże palcem którzy i gdzie. "TO NAPRAWDĘ STAN UMYSŁU. Smutne i przykre, ale prawdziwe. " - zgadzam się, jestem tam codziennie i niestety potwierdzam. Trudno mnie nazwać laikiem, sebx-ie. Czekam na kontrargumenty.
    11
    4
    Maniek odpowiedz(2024-08-08)
  • @Maniek odpowiedz - Ja będę miała 10 tysia netto, jako mechanik sprzętu.
    1
    5
    Przed przysięgą - Ona(2024-08-08)
  • @Przed przysięgą - Ona - Czy wszystko rozumiesz ?
  • Coś jeszcze wytłumaczyć?
Reklama