UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A ja, jako może nie fanatyczny kibic Startu, bardzo się cieszę, że dziewczyny w końcu przekonywująco wygrały mecz. Moim zdaniem widać światełko w tunelu. Poza tym wygrały 30:22 - byłem widziałem... Smutne, to mało kibiców na meczu drużyny na szczeblu centralnym. Prawdziwi kibice wypowiedzieli się już, ale to taki kraj... Przychodźcie na mecze. Bedzie lepiej... , albo gorzej. Ale to nasza jedyna poważna elbląska drużyna! Pozdrawiam
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    2
    dioder(2023-10-29)
  • @dioder - Mało to interesujące. W samym klubie kibica jest taki odpływ ludzi, że klimat na Start wśród eblażan się dawno skończył. Smutne to ale trybuny i frekwencja Ci to powiedzą.
  • Jeśli kibica się nie szanuje to właśnie tak to się kończy. Od czasu do czasu wychodzą różne kwiatki, a ludzie tak szybko nie zapominają. Ryba psuje się od głowy...
  • @dioder - To chyba na innym meczy byłeś bo wynik był 29:22
  • @dioder - Problem widzisz polega na tym, że my ciągle jesteśmy w ciemnym tunelu. Wiecznie niepoukładani jak jedna odpali to dwie inne gasną na boisku. Ile Ci osób przyjdzie na halę? 200-300 w porywach? Małe, kameralne widowisko.
  • O jakim Ty szacunku mówisz? Poziom zawodów z roku na rok leci na łeb i szyję. Zawodniczki przychodzą i odchodzą. Wędrowniczki. Cudem będzie wejście do TOP 6.Na Olimpię na III poziomie rozgrywek przyjdzie Ci 1000 osób. Takiej frekwencji ta hala nie pamięta na meczu Startu od lat.
Reklama