UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc Czytelnicy.... Pod tekstem o konferencji prasowej Radnych Koalicji Obywatelskiej siedem podstron komentarzy - pod wspomnieniem o JP II ledwie dwie. A podobno taki była dla nas ważny.... a podobno tyle dla Polski zrobił, ,, ,I podobno to taki wzór moralny że nawet radni PIS-u z pewną natchnioną katechetką nie uznali za stosowne się odezwać i o rocznicy przypomnieć... Kiedyś żadne z tak zwanych redakcji nie opublikowała mojego apelu w sprawie rocznicy Krwawej Niedzieli o imprezy muczyczno-tanecznej Color Fest którą Elbląg rocznicę Rzezi Wołyńskiej "upamiętnił".... W takie dni przestaje lubić Elblążan bo ich zachowanie wygląda bardzo podle by nie rzec - plugawie. Ale przynajmniej ja o tym plugastwie pamiętam i nie zapomnę podobnie jak nie zapomniałem o tym że tylko prawda buduje prawdziwy Naród. Mojemu miastu ku rozwadze...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-02)
  • @MariuszLewandowski-Fc - To weź sie już wyprowadż z Elbląga i będzie spokój.
  • MariuszLewandowski-Fc No co ty byłoby nudno....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-03)
Reklama