UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • W zeszłym roku byłem w Krakowie niby czerwona strefa wszędzie kurtyny wodne to samo Zator Energylandia fontanny zraszacze strefa basenowa wszystko czynne a u nas nawet kurtyn wodnych nie było bo sanepid czyżby tam był inny niż u nas czy po prostu wymówka aby mieć problem z glowy
  • a ile zachorowań tam było, madralo
  • Tyle co i u nas mondralo a spędziłem tam ze 2 miesiace bo skoro urzędnik powołuje się na jakieś decyzję GIS to obowiązują wszędzie a tak to po prostu ściema. I skoro w czerwonej strefie wtedy mogły być otwarte baseny to wytłumacz mi czemu nasz prezio na podstawie jakiś swoich urojeń zamknął. Po prostu idzie po najmniejszej linii oporu. Po co myśleć jak można zamknąć wszystko a pensyjka i tak leci
  • A tak na marginesie to 2 lipca 2020 roku GIS opublikował komunikat, że zakażenie covidem z aerozolu powodowanym przez tężnie, fontanny itp jest nikłe i nie ma powodu żeby je zamykać. Czyli jak pisałem wcześniej nasz naczelny ma jakieś urojenia a rzecznik je powiela.
  • Widzisz, znowu zrobił na złość, i ocalili ludzi przed chorobą. Straszne, co nie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    5
    edytowany(2021-04-25)
Reklama