UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Gdy widzę te nasze wojsko trenujące w bażantarni to nie mam wątpliwości że oni nas przed niczym nie obronią. Kiedyś mijałem kolumnę kierowana przez dziewczynę. Ona nawet nie wiedziała która to lewa strona. Wydała taką komendę że drużyna zamiast ustąpić to zagrodziła mi drogę. Co by było gdyby ona skierowała swoich żołnierzy prosto pod lufy wroga bo pomyliła lewo z prawym ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    24
    3
    Lewa wolna(2026-09-01)
  • @Lewa wolna - Słuchaj synu, ważne że kobieta jest w armi bo za moich czasów 83-85 rok jak zobaczyłem kobietę na ulicy to o wojsku na chwilę zapomniałem. Są różne wyzwania i wszystko wymaga czas pracy. A żona Hołowni pilot Mig 35 też będziesz krytykował ? Czas by wróciła obowiązkowa służba, chociaż na rok ale intensywne musztra i poligon to może coś z tego pokolenia nie będzie armatnim mięsem bo ich moc to klawiatura w telefonie !
  • Jestem za dobrze prawisz, ktoś kto nie był w wojsku to proszę poczytać, a potem na ochotnika na roczek lub dłużej. Zobaczysz że wojsko to super przygoda ręczę, a jakie wspomnienia. Pozdrawiam
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    3
    Wrocław 1536(2026-09-01)
  • @Lewa wolna - Obronić to Cię może policja przed chuliganerią, a jeśli mowimy o obronie Ojczyzny to dotyczy ona również Ciebie. Ty myślisz, że będziesz siedział w razie W w ciepłych kapciach z ciepłą herbatką i oglądał w TV poczynania Armii?
Reklama