UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A ja dziś spacerowałem po Elblągu i było mi bardzo smutno. Jeszcze kilka lat temu wszystkie pojazdy ZKM-u, bardzo dużo samochodów prywatnych i firmowych jeździło z Biało-Czerwonymi flagami i chorągiewkami! Dziś takich pojazdów już praktycznie nie widać - jechał przez Bema jeden autobus i gdzie nie gdzie pojedyncze, z rzadka samochody z powiewającymi chorągiewkami. Jest to efekt polityki "patriotycznej" ekipy, która przez 8 lat naginała ten biedny patriotyzm na własne potrzeby!!! Takie"dzwony", jak Czarnek "Lubelski" - troglodyta, z wyglądu traktorzysta z podlubelskiego POM-u, czy intelektualista specjalnej troski - niejaki Maciarewicz (nie poprawiać) Antoni, doprowadzili do tego, że ludzie wstydzą się wywieszać Barwy Narodowe, żeby przypadkiem ich nie przyPiSano do tej głęboko zaburzonej organizacji!!! Brawo Kaczyński - czy o to tobie chodziło?!!!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    Stefan Patera(2025-05-02)
  • @Stefan Patera - Autobusy obsługujący linie miejskie nie należą do ZKM a do Po KS Gostynin. Podwykonawcy nie zależy by było patriotycznie, zależy by kasa i cyferki ma koncie się zgadzały za wozokilometr. Oczywiście ZKM to spółka z. o.o. , która w praktyce... nic nie może... nakazać przewoźnikowi.
    0
    0
    Stara Bimba(2025-05-02)
  • @Stefan Patera - Dokładnie - nie wywieszam flagi ze względu na oszustów i fanów PIS, oni zbezcześcili naszą Polską flagę Nigdy nie myślałem, że przykro mi z tego powodu będzie, ale niestety jest.
  • no tak nie odpowiada ci biało czerwona a co ty zrobiłeś dla tej flagi może bardziej ci bliska jak wszystkim z PO czerwono czarno zółta ty pisowcom to możesz buty czyścić
    1
    0
    Grażyna12(2025-05-02)
Reklama