UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Psy wyprowadzamy zawsze na smyczy, agresywne psy w kagancu. Sprzątamy kupy po swoich psach. W komunikacji miejskiej zawsze zakładamy kaganiec. Nie puszczamy luzem psów poza obszarem ogrodzonym - tylko tam gdzie nie ma innych obcych psów i ludzi. Szczepimy. Mam dwa psy i zapewniam, że stosowanie tych podstawowych zasad nie sprawia żadnego kłopotu. I nie odwracam oczu jak widzę takiego " psiego behawiorystę z bożej łaski " -tylko w sposób grzeczny ale dosadny mówię co na temat myślę. Lekceważenia bezpieczeństwa innych ludzi nie powinno się w żaden sposób tolerować. Powinien lecieć mandat za mandatem. Tej Pani z całego serca współczuję bólu i cierpienia. Życzę jak najszybszego powrotu do pełni sił i zdrowia.
  • I tu jest właśnie przykład osoby, która MĄDRZE podchodzi do posiadanych zwierząt. Nie można nigdy zapomnieć o tym, że to ja- człowiek- jestem odpowiedzialny za myślenie za czworonoga. W imieniu osób, które psów się boją- bardzo dziękujemy! Odpowiedzialny i świadomy właściciel bardzo ułatwia opanowanie strachu.
Reklama