UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Godz 15:30 poniżej 1490.Mało kto kto przyszedł o 10-11 nie będzie siedział cały dzień. Po pierwsze jest to 3 dzień działaności - efekt nowości, po drugie upał który ile dni w lato jest? Wczoraj przyjemna pogoda i 500 osób. Po trzecie czasu braku standardów sanitarnych i starego basenu na całe szczęście minęły. Dzisiaj nikt by nie utrzymał takiego molocha jak był, bo sanepid by zamknął po 1 tyg.
  • W Pasłęku jest naturalne jeziorko, bez chemii i tłoku z takim samym sanepidem który jakoś nie ma zastrzeżeń do jakości wody. Roślinność brzegowa sama oczyszcza zbiornik bez potrzeby stosowania agresywnej chemii. Pamiętaj przyroda sama się obroni. Jest za DARMO i zdrowo. Ja wybieram Pasłęk.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    10
    niedlagłupoty(2025-07-02)
  • MariuszLewandowski-Fc @niedlagłupoty - I ro jest pomysł na duża niecką - to się nazywa Staw Kąpielowy i opiera się właśnie na naturalnej filtracji wody strefami roślinności i filtrami żwirowo - piaskowymi. I tamten obiekt powinien być za darmo albo za grosze.... Jeśli zrozumiałem za 3 godziany postoju zapłaciłem 1 zł... I brak miejsc parkingowych jest miarą sukcesu MOSIR-u
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    6
    MariuszLewandowski-Fc(2025-07-02)
  • @niedlagłupoty - No ale tutaj nigdy nie było naturalnego jeziorka. Ot, taka drobna różnica dla sanepidu. Ech, co za troll
  • Co ty za bzdòry wypisujesz chyba masz wyższe wykształcenie jak prezydenci nasi🤣lub układy że i tak bilet ci ogarną dobrze że was tak mało tej elity popapranców kolejny wasz bubel a wy dalej swoje wymień która sprawnie i poprawnie jest zrobiona w tym mieście może poza dolinką placem zabaw no ale tam powstał słynny nie słynny amfi teatr który tak nie funkcjonuje poprawnie powód wiadomy.
Reklama