UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • No to kameralna sadzawka za prawie 100 mln juž na początku nie dała rady- za mały basenik, za mały parking, za dużo ludzi, - czyli wszystko to o czym mówili mieszkańcy od początku, no ale kameralni wiedzieli i, wiedzą teraz lepiej - po co nam duży basen jak wszędzie dookoła mają większe' kontynuatornia jak dyspozytornia, ale wciąż ta PRL - owska trwa I trwa mać- kurka Twoja mać
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    8
    Ratunku tonę w sadzawce(2025-07-02)
  • MariuszLewandowski-Fc @Ratunku tonę w sadzawce - Masz trochę racji ale szydera o rozumie nie świadczy.... Dolinka to kąpleks - jest obiekt kryty.... teraz doszedł odkryty z przeznaczeniem dla dzieci i młodzieży - teraz pora na III Część główną nieckę basenowa z trampolinami a może i wygłębieniem dla nurków czy wyciągiem dla nart wodnych. To jeszcze przed nami więc nie mądruj się jak głupio-mądry tylko lobbuj za jak najszynszym odbudowaniem całego obiektu i wpisaniem w jego konstrukcje zadań odpowiednich dla 120 tyś miasta, ,...
    3
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2025-07-02)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Tak Dolinka to "kąpleks", nie udawaj Polaka, bo po polsku słabo ci wychodzi.
  • @MariuszLewandowski-Fc - Ach Mariuszku, no to przepraszam nie wiedziałem, że tam będą jeszcze " dłubać"- jak tak to... ho ho ho zwracam honor, to dopiero będzie basen, Co szkodzi obiecać.. czyli inwestycja made in Komuchy, pamiętam jak koło mojego domu zrobili nowy asfalt, a za miesiąc to rozkopali, czy tego nie dało się zrobić za jednym zamachem- co prawda już nie mieszkam w Elblągu, ale zawsze miło wspominam to miejsce- praca, znajomi, koledzy, ale rozumię, że podobnie myślisz jak mój kuzyn, że nie da się domu wybudować w ciągu roku, bo samo drewno sezonuje się kilka lat. Mnie na zachodzie gdzie mieszkam udało się zbudować w cztery miesiące. A co do basenu, życzę stopy wody pod gilem... och literówka pod kilem... Mariuszku
    0
    0
    Stary elblążak.(2025-07-03)
  • MariuszLewandowski-Fc Z tym poziomem inteligencji to nie wiem czy chcieliby cię na na Kaukazie... Może Mongolia ?
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-07-03)
  • MariuszLewandowski-Fc @Stary elblążak. - Swoje gile trzymaj pod własnym nosem... Basen jest ale jak wszytko na świecie jest pod potrzeby pewnej grupy ludzi brak na nim trampolin wygłębień czy długich torów pływackich ponieważ odpowiada na potrzeby matek i dzieci - ma być bezpieczny i służyć zabawie. Trzy tory po 25 metrów to nie jest propozycja dla pływaków szczególnie sportowców. Nie należy marnować potencjału miejsca i już widać że to że walczyliśmy o to miejsce od czasów Referendum miało sens. Po sezonie będzie można ocenić stopień zaspokojenia potrzeb na razie to jeszcze efekt nowości za dwa miesiące będzie jakaś statystyka i albo remont dużej niecki będzie konieczny szybko albo można będzie go robić spokojnie i bez pośpiechu. Na razie wygląda na to że im szybciej tym lepiej, ,, ,A co do budowy domu to z kogo się śmiejesz z kuzyna czy z siebie ? Za drewno sezonowane i impregnowane zapłaciłeś zapewne o połowę więcej niż za świeżo tarte. Dla niego możesz być rozrzutnym durniem bo on sobie dwój dach sam wysezonuje i zaimpregnuje. Kwestia wyboru są domy które się stawia w trzy dnia a są już gotowe moduły które zestawiasz i masz w tydzień, ,, ,Kwestia wyboru, ,, ,
    0
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-07-03)
Reklama