UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Szkoda, że nie zrobią DDR od NDG do Stegny. Na tym odcinku spory kawałek trzeba jechać jezdnią, a w okresie wakacyjnym jest to spore ryzyko i uciążliwość dla kierowców.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    0
    Ploterek(2026-08-06)
  • @Ploterek - Jest z ndg trasa oznaczona rowerowa do tujska potem w rybinie trzeba przejść przez jezdnie koło sklepu baron i wjechać na kolejną oznaczona trasę na jantar. Od kilkunastu lat już jest ta droga. To rowery jadą ulicą..... Źle! Proszę sobie poszukać
    2
    0
    882828(2026-08-06)
  • @Ploterek - Masz drogę od NGD do Rybiny wzdłuż Tugi i Szkarpawy. Tam jedź, płyty są dedykowane rowerom. Z Rybiny na Jantar lub Sztutowo.
  • Nie dziekuje - to wolę juž ciuchcią
  • I właśnie o tym odcinku od Rybiny pisałem. Trasę z NDG do Rybiny znam i wiem, że prowadzi wzdłuż Tugi. Jeśli z Rybiny chce jechać do Stegny to są trzy rozwiązania, albo trasami okrężnymi przez Jantar lub Sztutowo albo jezdnią prosto do Stegny. Jadąc z Elbląga, trochę nie mam ochoty nadkładać kilometrów na dojazd, chociaż R10 jest bardzo piękną trasą. Odcinek Rybina - Stegna powinien mieć ścieżkę rowerową.
    3
    0
    Ploterek(2026-08-06)
  • @Ploterek - Ja jednak polecam nadłożyć te kilka kilometrów i jechać przez Jantar. Jest spokojniej i bezpieczniej. Znikomy ruch, więc te kilka kilometrów więcej w praktyce pokonasz w tym samym czasie lub szybciej.
Reklama