UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • a ja powiem krótko, dlaczego wy pełowcy zawsze czepiacie się formy, a nie meritum? pewnie piniora też być uniewinnił, co Wołodja? starym czerwonym zwyczajem, nam wolno wszystko. .. oczywiście miałeś wgląd, Wołodja, do akt, znasz wszelkie szczegóły sprawy. .. nie? to zamilcz, bo narażasz sie na smieszność. .. tak jak twoim kamraci z onetu- der sturmmmer - czy jak to tam się nazwywało. ..
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    50
    81
    kreciol(2021-03-04)
  • @kreciol - No, kurcze. .. który level nie napisałeś. Popraw się, oni czytają.
  • @kreciol - Po co komu akta sprawy jak jest wyrok SN?! Nie ruszać Pankowskiego i koniec, czego ci kręciole pokręcony więcej trzeba?!
    30
    6
    KatNaIdiotów(2021-03-04)
  • @KatNaIdiotów - "czego ci kręciole pokręcony więcej trzeba?!"- Wyższego levelu mu potrzeba.
    10
    4
    edytowany(2021-03-04)
  • @edytowany - dla ciebie każdy mój level i tak jest za wysoki, nie dla psa kiełbasa
    8
    9
    kreciol(2021-03-04)
  • @kreciol - "dla ciebie każdy mój level i tak jest za wysoki, nie dla psa kiełbasa"- No, faktycznie nie mogę się schylić do Twojego levelu, po tą kiełbasę. Lecz bez schylania czuć, że ta kiełbasa nieświeża. Zostaw tą kiełbasę sobie.
    7
    8
    edytowany(2021-03-04)
  • @edytowany - przestań misiu uskuteczniać tutaj tę zabawę z gimbazy, dodaj jeszcze ". .. i twoja stara. .. "i będziemy mieli komplet, nie wtrącaj się między wódkę, a zakąskę, bo dajesz żenujące świadectwo o swoich możliwościach umysłowych. .. .
    8
    9
    kreciol(2021-03-04)
Reklama