UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie wiem czy to dobrze że tyle pieniędzy wydaje się na jakiś wybieg - plac zabaw dla psów, ale myślę że gdyby decyzja była w gestii psów to wolałyby sobie pobiegać po prostu po trawie, łące czy jakimś lasku. Wiem za to na pewno że psu nie zależy na tym żeby celowo posadzić kloca na placu zabaw dla dzieci (świetny przykład to nieogrodzony plac zabaw w parku Planty, ale dla psów będzie ogrodzony żeby im tam przypadkiem dzieci nie narobiły !!!) a wszystko dosłownie w rękach tępych właścicieli przemiłych czworonogów którzy po prostu powinni sprzątać klocki po swoich psach. Stoi taki jeden z drugim, pies sra a on udaje że to nie jego pies albo że nie zauważył że jego pies właśnie się spiął i strzelił kloca. Myśli że kupił psa co tylko je a nie wydala. Do AnaHana - ucz swojego psa kreatywności. Może niech się zacznie załatwiać do toalety i spuszczać po sobie wodę. Do dxdx - pamiętaj !!! psy nie latają tylko biegają. .. i srają
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    4
    antykupa(2015-08-03)
  • Zeby jeszcze byly smietniki postawione byloby super a tak co trzeba biegac kilka km z kupa w reku?
  • @hex chciałeś psa, to weź za niego odpowiedzialność. Samochodem też jedziesz pod prąd, bo masz bliżej?
Reklama