UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Tam jest bardzo słaba widoczność w momencie, kiedy na przystanku tramwajowym stoją ludzie lub tramwaj dla kierowców poruszających się od osiedla Zawada skręcających w ulicę Niepodległości. Nawet jadąc wysokim autem typu bus lub suv nie ma odpowiedniej widoczności na auta jadące w przeciwną stronę (od rynku do os. Zawada).
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    22
    38
    niedlagłupoty(2025-06-12)
  • @niedlagłupoty - chwila, chwila... dojedź do krawędzi jezdni i spojrzyj a nie wjeżdżaj jak pan na włościach na pewniaka, wtedy wszystko zobaczysz i bardzo dobrze widać.
  • @niedlagłupoty - Zakaz skrętu w lewo, albo rondo, ale z tramwajem to jeszcze gorzej, nie poradzą sobie
    2
    6
    Szejk Ali(2025-06-12)
  • Kilka razy w tygodniu pokonuję to skrzyżowanie i prawie zawsze mam stres w tym miejscu. Jestem kierowcą z doświadczeniem na rowerze, motocyklu, autach osobowych oraz ciężarowych, przejechałem kilka milionów kilometrów w różnych częściach świata i z mojego doświadczenia z całą stanowczością mogę stwierdzić, że to skrzyżowanie jest wadliwe i niebezpieczne !
    7
    12
    niedlagłupoty(2025-06-12)
  • @niedlagłupoty - Tak palcem po mapie.
    5
    1
    Mec. M M(2025-06-12)
  • @niedlagłupoty - Tak, ale z obrońców na niepodległości nie wolno!! Hashtagi: #Miet
  • @niedlagłupoty - Widocznie słabe masz to doświadczenie, bo - uwaga!, wystarczy zatrzymać się przy krawędzi i spojrzeć w prawo czy jadą auta od strony stacji Shell. To takie proste.
    2
    2
    Ploterek(2025-06-12)
  • @niedlagłupoty - Tam jest zakaz jazdy z Obroncow Pokoju w Niepodleglosci jest nakaz jazdy w prawo Hashtagi: #Lech
    1
    0
    lubicz(2025-06-12)
  • @niedlagłupoty - Jaka słaba widoczność ^^ haha
  • @lubicz - Oczywiście, że jest zakaz z Obrońców Pokoju, ja tego nie kwestionuję. Jeszcze tego by brakowało, choć pamiętam czasy kiedy tam można było jechać; ) A wszyscy ci którzy się ze mną nie zgadzają proszę przejedźcie choć raz tą trasą ( od Zawady oczywiście ) w godzinach szczytu, najlepiej jak stoi tramwaj na przystanku.... zmienicie zdanie
    0
    0
    niedlagłupoty(2025-06-13)
Reklama