UWAGA!

----

Kto zdobędzie "Srebrną patelnię"?

 Wprawdzie nie będzie to akcja (kiedyś tak bardzo popularna) akcja "Ludwiku do rondla", ale konkurs pt. "Srebrna patelnia" przypomina ją z tej racji, że dotyczy również spraw kulinarnych - czytamy w Dzienniku Bałtyckim z 3 kwietnia 1967 roku.

Różnica tylko w tym, że udział w konkursie biorą nie kucharze-amatorzy, a wszelkiego typu zakłady gastronomiczne. Zakłady kategorii "S" i "I" zgłoszone do konkursu zobowiązane są posiadać do dyspozycji konsumentów stale co najmniej dwie potrawy, w tym także będące specjalnością zakładu. Jeśli natomiast chodzi o zakłady gastronomiczne kategorii II i III - dysponować one muszą stale jedną potrawą konkursową.
       Dalsze zgłoszenia do konkursu "Srebrna patelnia" przyjmuje Elbląski Komitet Kultury Fizycznej i Turystyki mieszczący się przy ul. Łączności 1, tel. 22-18. Zgłoszenia przyjmowane będą do dnia 10 bm.
      

Najnowsze artykuły w dziale Dawno temu

Artykuły powiązane tematycznie

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
Reklama