UWAGA!

Drogi Czytelniku,

uprzejmie informujemy, że w związku z wejściem w życie Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych stworzyliśmy zgodną z nim politykę prywatności. Regulacje RODO zmuszają nas do wystąpienia z prośbą do Ciebie o zaakceptowanie jego postanowień, chociaż z praktycznego punktu widzenia nic się nie zmienia w sposobie korzystania z naszego serwisu.

Jedyną rzeczą, która może budzić Twoje obawy jest profilowanie. Wyjaśniamy, że w naszym przypadku, tak jak dotychczas, skutkuje ono wyłącznie tym, że jeśli uprzednio byłeś/aś na stronie jakiegoś biura podróży, to z dużym prawdopodobieństwem nasi zaufani partnerzy reklamowi tacy jak Google serwować będą banery z widokami złocistych plaż.

Prosimy zapoznać się z polityką prywatności stosowaną na naszej stronie i zaakceptować jej postanowienia.

Może później

Nowy dyrektor browaru

Elbląg, Paweł Bernatek od marca jest dyrektorem elbląskiego browaru
Paweł Bernatek od marca jest dyrektorem elbląskiego browaru (fot. Grupa Żywiec)

Elbląski browar ma nowego dyrektora. Od marca jest nim Paweł Bernatek, dotychczasowy kierownik procesów technologicznych w browarze Warka. 

Od 2017 roku elbląskim browarem, po przejściu na emeryturę wieloletniego dyrektora Romana Korzeniowskiego, kierował Jacek Sawicki, wcześniej szef produkcji. W marcu jego miejsce na stanowisku dyrektora zajął jednak Paweł Bernatek. 

- Jacek Sawicki kontynuuje karierę w Grupie Żywiec. Otrzymał nowe zadania, o których nie komunikujemy w tej chwili na zewnątrz organizacji - informuje w odpowiedzi na nasze pytania Magdalena Brzezińska, kierownik Działu Spraw Korporacyjnych Grupy Żywiec, do której należy elbląski browar. 

Nowy dyrektor elbląskiego browaru, Paweł Bernatek, pracuje w Grupie Żywiec od 2005 roku.

- Rozpoczął pracę od programu rozwojowego Warzelnia Talentów. Później jako specjalista ds. produkcji brał aktywny udział w wielu projektach rozwijających w Browarze w Warce metody i narzędzia TPM, mające na celu poprawę wskaźników biznesowych oraz rozwój pracowników. Następnie pełnił kierownicze stanowiska w Browarze w Warce w obszarze rozlewu piwa, utrzymania ruchu i opakowań.  W 2017 r. Paweł Bernatek objął stanowisko kierownika procesów technologicznych, przejmując odpowiedzialność za proces produkcji od przyjęcia słodu do filtracji piwa gotowego. W dużej mierze praca jego zespołu przyczyniła się do uzyskania przez Browar w Warce wyróżnienia najwyższej jakości Heineken Silver TPM Award w 2018 roku. Jest absolwentem Politechniki Warszawskiej - informuje Grupa Żywiec. 

RG
Polub ten artykuł
Polub portEl.pl
A moim zdaniem...
Reklama