UWAGA!

Drogi Czytelniku,

uprzejmie informujemy, że w związku z wejściem w życie Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych stworzyliśmy zgodną z nim politykę prywatności. Regulacje RODO zmuszają nas do wystąpienia z prośbą do Ciebie o zaakceptowanie jego postanowień, chociaż z praktycznego punktu widzenia nic się nie zmienia w sposobie korzystania z naszego serwisu.

Jedyną rzeczą, która może budzić Twoje obawy jest profilowanie. Wyjaśniamy, że w naszym przypadku, tak jak dotychczas, skutkuje ono wyłącznie tym, że jeśli uprzednio byłeś/aś na stronie jakiegoś biura podróży, to z dużym prawdopodobieństwem nasi zaufani partnerzy reklamowi tacy jak Google serwować będą banery z widokami złocistych plaż.

Prosimy zapoznać się z polityką prywatności stosowaną na naszej stronie i zaakceptować jej postanowienia.

Może później

Klinki, fuśka i jabłecznik z miętą

 
Elbląg, (graf. Biblioteka Elbląska)
(graf. Biblioteka Elbląska)

Biblioteka Elbląska zaprasza w czwartek, 22 sierpnia, na warsztat kulinarny w ramach cyklu letniego cyklu "Rozsmakuj się w tradycji". Początek spotkania o godz. 16.30.

W menu spotkania prowadzonego przez Barbarę Bukowską znajdą się tym razem klinki krajane, fuśka żuławska oraz jabłecznik z miętą i miodem. Spotkanie odbędzie się 22 sierpnia o godz. 16.30 w sali "U św. Ducha" Biblioteki Elbląskiej
       Działanie dofinansowane ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego pochodzących z Funduszu Promocji Kultury
      
Dominik Żyłowski, Biblioteka Elbląska
Polub ten artykuł
Polub portEl.pl
..., a moim zdaniem
..., a moim zdaniem (od najstarszych opinii)
  • Nie dlugo Swieto Polskiej Zywnosci chce przypomniec o niepotrzebnych kaloriach . Najlepiej zrobi jazda na rowerze albo plywanie bo sport to zdrowie.????
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0 0
    ochroniarz(2019-08-21)
Reklama