UWAGA!

Drogi Czytelniku,

uprzejmie informujemy, że w związku z wejściem w życie Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych stworzyliśmy zgodną z nim politykę prywatności. Regulacje RODO zmuszają nas do wystąpienia z prośbą do Ciebie o zaakceptowanie jego postanowień, chociaż z praktycznego punktu widzenia nic się nie zmienia w sposobie korzystania z naszego serwisu.

Jedyną rzeczą, która może budzić Twoje obawy jest profilowanie. Wyjaśniamy, że w naszym przypadku, tak jak dotychczas, skutkuje ono wyłącznie tym, że jeśli uprzednio byłeś/aś na stronie jakiegoś biura podróży, to z dużym prawdopodobieństwem nasi zaufani partnerzy reklamowi tacy jak Google serwować będą banery z widokami złocistych plaż.

Prosimy zapoznać się z polityką prywatności stosowaną na naszej stronie i zaakceptować jej postanowienia.

Może później

Regały i szafki ze stali nierdzewnej w gastronomii - jakie wybrać?

Dodaj do
zakładek
Wersja
do druku
Podaj
dalej
2019-08-06
Aktualizowany 2019-08-06 14:19
 
Regały i szafki ze stali nierdzewnej w gastronomii - jakie wybrać?

Wyposażenie gastronomii - niezależnie do tego, czy decydujemy się na otwarcie dużej restauracji, czy pierogarni, czy niewielkiego miejsca z sushi - wymaga dopilnowania wielu kwestii, które są potrzebne zanim otworzymy drzwi swojego nowego biznesu przed nowymi i potencjalnymi klientami.

 Jednym z elementów, o który zdecydowanie trzeba zadbać, a który może zaważyć na sukcesie restauracji, są elementy wyposażenia. W zależności od wystroju restauracji, także meble w kuchni mogą odznaczać się podobnymi elementami dekoracyjnymi lub zupełnie się różnić od reszty lokalu, ale charakteryzować się niezwykle łatwym utrzymaniem. Przykładem tych ostatnich elementów wyposażenia są meble ze stali nierdzewnej (sprawdź te dostępne tutaj), które absolutnie nie są nowością w sektorze gastronomicznym. Co powinieneś wiedzieć o meblach ze stali nierdzewnej i jak można wykorzystać je w gastronomii? Czy na pewno będą dobrym wyborem dla Twojego biznesu? Tego dowiesz się z naszego materiału.
      
       Meble ze stali nierdzewnej do gastronomii - na co zwrócić uwagę?
      
Wykorzystanie stali nierdzewnej w wyposażeniu gastronomii nie szokuje i nie dziwi - meble ze stali nierdzewnej odznaczają się trwałością, łatwością czyszczenia i komfortem użytkowania w ciężkiej, dynamicznej, codziennej pracy. Choć takie meble mogą wyraźnie odstawać jeżeli chodzi o wystrój restauracji, to w przypadku kuchni przede wszystkim liczy się wygoda użytkowania i jakość elementów wyposażenia. Wygląd pełni rolę drugoplanową, a Twój personel z pewnością będzie preferować wykorzystanie najnowszych technologii lub
      
       Regały i szafki ze stali nierdzewnej w gastronomii - co musisz o nich wiedzieć?

       Jednymi z najczęściej spotykanych elementów wyposażenia gastronomii, jeśli chodzi o wykorzystanie stali nierdzewnej, są szafy, szafki, regały czy półki. Pozwalają one na komfortowe przechowywanie składników, potraw, narzędzi czy naczyń w odpowiednich warunkach oraz łatwość utrzymywania odpowiedniego poziomu higieny. Kuchnia jest bowiem miejscem, w którym dużo i szybko się dzieje, a utrzymanie jej w czystości może być wyzwaniem szczególnie w dużych restauracjach, przy dużym popycie na dane miejsce i potrawy lub ogromnym personelu, pracującym w kuchni. Stal nierdzewna ma to do siebie, że jej użytkowanie jest ekstremalnie proste i pozwala skupić się na tym, co w kuchni najważniejsze - na przyrządzaniu potraw zamiast zamartwiania się o utrzymanie odpowiedniej higieny.
       Regały ze stali nierdzewnej można także łatwo regulować, jeśli chodzi o wysokość półek czy samego regału. W ten sposób ujawnia się dodatkowa funkcjonalność takiego rozwiązania - elastyczność. Jeżeli potrzebujemy przechowywać na regale większe przedmioty niż dotychczas, na przykład ogromne wolnowary czy sprzęty AGD, można dopasować do nich wysokość każdej półki. Innego rodzaju meble mogą nie oferować takich udogodnień lub mieć bardzo limitowane możliwości.
       Szafy i szafki, także szafy chłodzące, sprawdzą się w każdego rodzaju gastronomii i pozwolą na dłuższe cieszenie się świeżością składników. Szafy chłodzące dadzą radę także z ogromnymi upałami, o które nietrudno.
       Wyposażenie gastronomii może sprawiać nieco problemu i stawiać właściciela przed wyzwaniami, ale warto postawić na sprawdzone rozwiązania, które posłużą na długo dzięki łatwości użytkowania i pielęgnacji. Regały i szafki ze stali nierdzewnej w gastronomii sprawują się naprawdę świetnie i warto rozważyć je w wyposażeniu własnego lokalu.
      

       ---- materiał płatny -----
      

      
.
Polub ten artykuł
Polub portEl.pl