Środa 20-06-2018, imieniny Bogny, Florentyny
 

UWAGA!

Drogi Czytelniku,

uprzejmie informujemy, że w związku z wejściem w życie Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych stworzyliśmy zgodną z nim politykę prywatności. Regulacje RODO zmuszają nas do wystąpienia z prośbą do Ciebie o zaakceptowanie jego postanowień, chociaż z praktycznego punktu widzenia nic się nie zmienia w sposobie korzystania z naszego serwisu.

Jedyną rzeczą, która może budzić Twoje obawy jest profilowanie. Wyjaśniamy, że w naszym przypadku, tak jak dotychczas, skutkuje ono wyłącznie tym, że jeśli uprzednio byłeś/aś na stronie jakiegoś biura podróży, to z dużym prawdopodobieństwem nasi zaufani partnerzy reklamowi tacy jak Google serwować będą banery z widokami złocistych plaż.

Prosimy zapoznać się z polityką prywatności stosowaną na naszej stronie i zaakceptować jej postanowienia.

Może później

Jedz i żyj zdrowo!

 
Elbląg, Jedz i żyj zdrowo! Własna produkcja to jeden z elementów działalności firmy

Od lat wiadomo, że mięso wieprzowe korzystnie wpływa na prawidłowy rozwój i funkcjonowanie człowieka. Bogate w witaminy – B1, B6, PP, E, D, K – wspomaga prawidłowe funkcjonowanie układu nerwowego, ciśnienia krwi, pracę mięśni, serca i co ciekawe obniża poziom cholesterolu. Jest tylko jeden warunek: jakość.

Niestety, pomimo swoich korzystnych właściwości mięso wieprzowe coraz rzadziej gości na polskich stołach. Sprawiła to nieuczciwa konkurencja, pomiędzy polskimi i zagranicznymi hodowcami mięsa. To oni, chcąc polepszyć jego wygląd, trwałość, a przede wszystkim zwiększyć w sposób nienaturalny masę, zaczęli wstrzykiwać niedozwolone substancje. To wszystko, plus sztuczne wędzenie oraz barwienie, sprawiło, że rynek produktów niekorzystnych dla zdrowia powiększył się.
     Świadomość tego, jak należy jeść cały czas się zwiększa, ale wciąż jest zbyt mała. Zdrowe odżywianie, bez substancji konserwujących i sztucznych barwników, staje się coraz bardziej modne. Teraz liczy się spożywanie produktów jak najbardziej naturalnych, od sprawdzonych dostawców oraz producentów.
     
     Chcąc sprostać tak wysokim wymaganiom konsumenta lokalny producent mięsa i wędlin Elbląskie Centrum Mięsne El-Hurt pozyskuje mięso wieprzowe najlepszej jakości i tylko od polskich hodowców. To właśnie na takim stuprocentowym mięsie, bez nastrzyków i dodatkowej chemii, bazuje niedawno powstała nowoczesna linia Masarnia Żuławska. Jest ona oparta na wiedzy i recepturach, a także na doskonałym jakościowo mięsie bez nastrzyku.

  Rozbiorem mięsa zajmują się doświadczeni pracownicy Rozbiorem mięsa zajmują się doświadczeni pracownicy

Efekt? Wyroby smaczne, aromatyczne, przyrządzone na naturalnych przyprawach. Ich jakość jest poparta certyfikatami Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno – Spożywczego, jako produkty najwyższej jakości.
     
     Elbląskie Centrum Mięsne El – Hurt to 30 lat doświadczenia. To tu odpowiednio wykwalifikowani pracownicy zajmują się rozbiorem drobiu, półtusz wieprzowych oraz ćwierci wołowych. Ich fachowe podejście i profesjonalizm sprawiają, że klient otrzymuje wyrób o wysokiej jakości, który jest pod stałym nadzorem inspekcji sanitarnej i weterynaryjnej. Przysłowiową "kropką nad i" , która dopełnia świetną pozycję Elbląskiego Centrum Mięsnego El – Hurt, jest doskonała oferta, poszerzona o produkty nabiałowe, pełna atrakcyjnych cen i cotygodniowych promocji.
     
     Chcesz wiedzieć więcej? Zajrzyj na stronę www.elhurt.elblag.pl!      


     Elbląskie Centrum Mięsno- Nabiałowe
     "El- Hurt"
     
ul. Kochanowskiego 11
     Tel: 55 239 47 16
     609 877 988
     
     Godziny otwarcia:
     Od pon. do pt. 
     Od godz. 5 do 12
     
     
------------Art. sponsorowany------------

,
Polub ten artykuł
Polub portEl.pl