UWAGA!

Drogi Czytelniku,

uprzejmie informujemy, że w związku z wejściem w życie Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych stworzyliśmy zgodną z nim politykę prywatności. Regulacje RODO zmuszają nas do wystąpienia z prośbą do Ciebie o zaakceptowanie jego postanowień, chociaż z praktycznego punktu widzenia nic się nie zmienia w sposobie korzystania z naszego serwisu.

Jedyną rzeczą, która może budzić Twoje obawy jest profilowanie. Wyjaśniamy, że w naszym przypadku, tak jak dotychczas, skutkuje ono wyłącznie tym, że jeśli uprzednio byłeś/aś na stronie jakiegoś biura podróży, to z dużym prawdopodobieństwem nasi zaufani partnerzy reklamowi tacy jak Google serwować będą banery z widokami złocistych plaż.

Prosimy zapoznać się z polityką prywatności stosowaną na naszej stronie i zaakceptować jej postanowienia.

Może później
Zamknij Zamknij
Reklama w Elblagu
Rek

Restauracja Zmysły, nowe otwarcie

Jest teraz w Elblągu takie miejsce, w którym energia gra główną rolę, w pełnym uśmiechu kulinarnym "filmie", a scenografią są przytulne i ciepłe sale przyjaznej i eleganckiej kamienicy. Chodzi nam o Restaurację "Zmysły", w której życie rozkwita na nowo, a atmosfera i jakość wydawanych potraw poruszą zmysły Twoje, Twoich przyjaciół i Twojej drugiej połówki np. na romantycznej kolacji we dwoje. Zobacz zdjęcia.

Co się stało w Zmysłach?

Sercem restauracji jest oczywiście kuchnia. Tej jesieni pojawił tam się Antoni Mazurek, szef kuchni od Magdy Gessler, który od lat jeździ po świecie, by zdobywać nowe pomysły na tworzenie wykwintnych dań dla Ciebie i Twojej rodziny. Ostatnie lata były jego wielką podróżą po kilkudziesięciu państwach, o których opowiada w dwóch słowach: Coś pięknego. Antoni był odpowiedzialny za prywatne kolacje dla wielu gwiazd polskiego showbiznesu oraz za tworzenie kart do wielu dobrych restauracji w Polsce i za granicą. Uśmiech na twarzy i dobra energia spowodowały, że restauracja przy ulicy Rybackiej rozkwita w oczach a zadowolenie gości widać "gołym okiem". Mało tego, sprowadził on Agnieszkę Herman, również szefa kuchni od Pani Magdy, która specjalnie z Londynu przyleciała, by ugotować dla Państwa pyszne potrawy i zaopiekować się tym pięknym miejscem wraz z resztą tej radosnej drużyny.

 

 

Jaką kuchnię serwują "Zmysły?

"Nie chcieliśmy za daleko odbiegać od tradycji, wiele dań robimy w sposób, jakiego używały nasze babcie. Można zjeść u nas tatar wołowy czy golonkę faszerowaną leśnymi grzybami, także nawet zagorzały ’tradycjonalista’ znajdzie coś dla siebie" - śmieje się Antoni.

"Oprócz tego, oczywiście, mocno wyczuwalne są wpływy innych kultur i przepisów przywiezionych z dalekich podróży. Z naszej kuchni czuć zapachy sycylijskich plaż, kambodżańskich tropików czy kaukazkich śniegów, wymieszanych z kuchnią Warmii, podanych i przygotowywanych prosto z serca" - opowiada szef kuchni restauracji "Zmysły".

 

Co wydarzy się w Zmysłach 10 października?

"Wraz z całą załogą przygotujemy dla Państwa kolację z naszej nowej karty jesiennej w cenie promocyjnej 70% oraz krótki pokaz "live cooking" po kolacji.

„Mamy nadzieję, że rozgrzejemy Wasze kubki smakowe oraz przekażemy naszą dobrą energię na chłodniejsze jesienne dni..." - mówi Agnieszka, uśmiechając się szczerym uśmiechem.

10 października w Zmysłach na żywo w godz. 18 - 21 wystąpi Jakub Przyborowski - Absolwent Państwowej szkoły muzycznej im Kazimierza Wiłkomirskiego w Elblągu oraz student trzeciego roku Akademii Muzycznej im. Feliksa Nowowiejskiego w Bydgoszczy.

 

 

Restauracja Zmysły

Ilość miejsc jest ograniczona!

Zapraszamy już od godz. 12!

ul. Rybacka 46-47

82-300 Elbląg

Możliwość rezerwacji stolików pod numerem 662 353 888!

biuro@zmysly.elblag.pl

www.zmysly.elblag.pl

 

Zapraszamy do restauracji przez cały tydzień
      Poniedziałek-czwartek: 12:00-22:00

Piątek-sobota: 12:00-23:00
      Niedziela: 12:00-22:00

 

----- artykuł sponsorowany -----

.
Polub ten artykuł
Polub portEl.pl