UWAGA!

Drogi Czytelniku,

uprzejmie informujemy, że w związku z wejściem w życie Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych stworzyliśmy zgodną z nim politykę prywatności. Regulacje RODO zmuszają nas do wystąpienia z prośbą do Ciebie o zaakceptowanie jego postanowień, chociaż z praktycznego punktu widzenia nic się nie zmienia w sposobie korzystania z naszego serwisu.

Jedyną rzeczą, która może budzić Twoje obawy jest profilowanie. Wyjaśniamy, że w naszym przypadku, tak jak dotychczas, skutkuje ono wyłącznie tym, że jeśli uprzednio byłeś/aś na stronie jakiegoś biura podróży, to z dużym prawdopodobieństwem nasi zaufani partnerzy reklamowi tacy jak Google serwować będą banery z widokami złocistych plaż.

Prosimy zapoznać się z polityką prywatności stosowaną na naszej stronie i zaakceptować jej postanowienia.

Może później

Tydzień z owocami morza w Złotej Arce

2013-10-02
14:00
 

Homary, langustynki, krewetki, kalmary, ostrygi, małże różnego rodzaju, ślimaki morskie, jeże morskie często budzą u ludzi odrazę i wstręt. Jednakże prawidłowo przyrządzone otwierają przed nami swoje tajemnice – zapach , delikatny i subtelny smak, możliwość różnorodnego przygotowania.

Owoce morza podobnie jak ryby są źródłem wartościowego białka, witamin z grupy B (PP i B12), jodu, selenu, fluoru oraz cynku. Z uwagi na długość czasu jaki należy im poświęcić, po przyrządzeniu nie tracą nic ze swoich wartości odżywczych.
      
       Restauracja Rybna Złota Arka
przygotowała dla Państwa specjalną ofertę z tymi wykwintnymi i wysublimowanymi rarytasami w promocyjnych cenach. Zaczynamy od 3 października!

       czwartek - Langustynki w pomarańczowym pyle
      
       piątek - Mule w białym winie z pelati i papryką
      
       sobota - Krewetki w boczku w sosie czosnkowym z dodatkiem brandy
      
       niedziela - Chrupiące kalmary na grillowanych warzywach
      
       poniedziałek - Grillowane ośmiornice podawane na rukoli z sosem limonkowym
      
       wtorek - Przegrzebki gotowane na parze podawane na sosie brzoskwiniowym
      
       środa - Zupa kreolska bouillabaisse
      

       Szczegóły na naszej stronie internetowej www.smaczneryby.pl.
      

 

Zapraszamy i życzymy smacznego!
       Rezerwacje - tel. 55/239-66-78, kom. 516-06-57-06
       Restauracja Złota Arka
       ul. Wigilijna 8/9
       82-300 Elbląg
       e-mail restauracja@smaczneryby.pl
       www.smaczneryby.pl
      
------ Reklama -----
.
Polub ten artykuł
Polub portEl.pl