UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Od kiedy rządy w Polsce przejęła platforma obywatelska z tuskiem na czele to wszystko się sypie, miasta są zalewane powodziami oraz migrantami z Niemiec a duże inwestycje zostały wstrzymane. Pytanie jakiemu Państwu służy platforma obywatelska i dlaczego nie Polsce? Teraz dodatkowo ta afera z KPO szykują się następne afery. Dodatkowo chcieli przeprowadzić zamach stanu bo ich wafel nie wygrały.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    21
    24
    Jawamwojtaniewybierałem(2025-08-16)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Jakie inwestycje zostały wstrzymane? Te o których tylko gadano i pobory pobierano? Albo wycięto las i na tym koniec? Może chodzi o elektrownię ostrołęcką, albo super prom. Może przekop z torem wodnym do Elbląga, takie to inwestycje. To tak jak z przejęciem zarządu w Janowie Podlaskim. Jedyne za co ich wielbicie to "pincet plus", "tera jest, a co będzie za 10,20 lat nieważne". Rozwiń myśl z tą aferą z KPO, cytując twojego wodza to "afereczka", a właściwie nawet nie to, a co tam z funduszem sprawiedliwości? Widać jak was z waszymi idolami Putin prowadza na smyczy.
  • Putin to prowadził chyba na smyczy jurasa motorówkę czy harleyowca i nakrętkę bo blokowali budowę portu Państwowego w Elblągu. Juras nawet bełkotał że PiS chce stąd wywieźć jakiś port. Później te trzy szkodniki argumentowali że lepsza od państwowego portu będzie kameralna miejska przystań. Jakiemu Państwu oni służyli? Kolejny dywesant do bążur który nazwał budowę CPK gigantomania więc POwcy to wstrzymali bo bążur powiedział że lepiej będzie jak cpk będzie w Berlinie. Pieniądze z KPO rozkradli a za cześć kupili wiatraki do mielenia płatków od Niemiec z demobilu. Wlodku puść mój komentarz.
    13
    15
    Jawamwojtaniewybierałem(2025-08-17)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Jurasowi do pięt nie dorastasz, prowokatorze z pis(z)u.
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Kim Ty jesteś? Na pewno nie jesteś myślącym człowiekiem. Powtarzasz opozycyjny przekaz dnia, sam niczego nie jesteś w stanie wymyślić. Nie dostrzegasz, jak wiele się dzieje dobrych rzeczy? Podaj jedną inwestycję rozpoczętą i skończoną za 8- letnich rządów poprzedniego rządu. Tylko nie pisz o przekopie, bo ta inwestycja nie jest w 100% skończona. Nie ma sensu budowa CPK w wersji poprzedniego rządu, skoro kilkadziesiąt kilometrów dalej, znajduje się świecące pustkami, lotnisko w Radomiu, którego utrzymanie kosztuje rocznie setki milionów złotych.
    10
    7
    starsza pani(2025-08-17)
  • @starsza pani - Zawsze znajdzie się , która będzie się cieszyć, że rozkradają i niszczą Polskę. Już niedługo...
Reklama